Onderzoeklocaties:
Vascucheck maakt gebruik van landelijke onderzoeksfaciliteiten zoals gezondheidscentra, fysiotherapie praktijken en bedrijfsgeneeskundige diensten.

Samenwerkingsverbanden:
Meras Fysiotherapie, Gezondheidscentrum Oost-Gelre, Paramedisch Centrum Beusichem, Synovia Health & Performance, All-Sports, Fysiotherapie Soestdijk, Topfysiotherapie® Schijndel, Fysiotherapie de Balans e.a.

Contactgegevens:

Vascucheck bv
Tommaso Albinonistraat 98
1083 HM Amsterdam

Tel: 06 - 55151686
info@vascucheck.nl

Onderzoek Bedrijfsleven Medici Particulieren Home
telegraaf vrouw 11-07-2014.pdf Telegraaf-i - 11 juli 2014 - Hoe oud zijn MIJN VATEN_.pdf

Vascucheck in de media:

Dagblad van het Noorden: 15 december 2012: Verslaggeefster Anita Pepping  laat zich testen.
Rob Lubeck testte pas een man van 52 jaar met een vaatleeftijd van 74. Lubeck: "Zo iemand adviseren we naar de huisarts te gaan. Hij zal flink moeten afvallen, zijn cholestorol en bloeddruk moeten flink naar beneden en hij moet gaan sporten."Voor alleduidelijkheid: de werkgever krijgt de onderzoeksrapporten niet tezien. "Die worden naar de mensen thuis gestuurd, want je bent zelf verantwoordelijk om er iets aan te doen", zegt Lubeck…………klik voor het volledige artikel.

Hoe oud zijn mijn bloedvaten?
Je vraagt nooit aan iemand: wat is uw vaatleeftijd? Maar met een toepassing van nieuwe technieken door het bedrijf VascuCheck is het nu mogelijk daar binnen vijf minuten antwoord op te geven……………klik voor het volledige artikel.

Mijn dag kan niet meer stuk: 4 jaar jonger.
Ik mag mijn dunne kleren aanhouden als ik op het bed moet gaan liggen, alleen schoenen en sokken moet uit. Ik ben benieuwd: zijn mijn bloedvaten nog redelijk elastisch? Heb ik ergens een vernauwing? Hoe oud zullen mijn vaten zijn?…………klik voor het volledige artikel.

20 Maart Dag blad van het Noorden.
LEEK: Gezondheidspreventie is volop in de belangstelling. In fysiotherapiepraktijk De Balans in Leek worden preventieve vaatmetingen verricht…….klik voor het volledige artikel.


Media bijlage de Telegraaf februari 2013

Stijve bloedvaten, een onbekend probleem (bladzijde7)