Onderzoeklocaties:
Vascucheck maakt gebruik van landelijke onderzoeksfaciliteiten zoals gezondheidscentra, fysiotherapie praktijken en bedrijfsgeneeskundige diensten.

Samenwerkingsverbanden:
Meras Fysiotherapie, Gezondheidscentrum Oost-Gelre, Paramedisch Centrum Beusichem, Synovia Health & Performance, All-Sports, Fysiotherapie Soestdijk, Topfysiotherapie® Schijndel, Fysiotherapie de Balans e.a.

Contactgegevens:

Vascucheck bv
Tommaso Albinonistraat 98
1083 HM Amsterdam

Tel: 06 - 55151686
info@vascucheck.nl

Onderzoek Bedrijfsleven Medici Particulieren Home
telegraaf vrouw 11-07-2014.pdf Telegraaf-i - 11 juli 2014 - Hoe oud zijn MIJN VATEN_.pdf

Vaatleeftijd

Naarmate u ouder wordt zullen uw slagaders  vervuilen en daardoor stijver worden.

Naast erfelijke factoren, versnellen te weinig beweging, teveel suikers, vetten, zout en roken dit proces aanzienlijk. Vaat verontreiniging kan fataal zijn: veel te veel mensen overlijden voortijdig door hart- en vaataandoeningen zonder te weten dat er iets aan de hand is met hun vaten.

Arteriosclerose  (“aderverkalking”) is een sluipmoordenaar en de symptomen zijn vaag, bijvoorbeeld vermoeidheid.


De ophoping van vetten en calcium zorgt voor verdikking en verharding van de slagader wanden. Dit beperkt de bloed doorstroming met alle medische  consequenties van dien.

Teveel mensen komen door hart- en vaatziekten onnodig in de problemen. Preventief onderzoek is daarbij essentieel:

Er zijn een aantal onderzoeken die hart- en vaatziekten vroegtijdig kunnen opsporen. Naast het kijken naar risico factoren zoals hypertensie, diabetes, roken, hypercholesterolemie en overgewicht kan op non-invasieve* zowel als op invasieve* wijze gekeken worden naar het voorkomen van hart- en vaatziekten bij het individu.


VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN