Home
telegraaf vrouw 11-07-2014.pdf Telegraaf-i - 11 juli 2014 - Hoe oud zijn MIJN VATEN_.pdf

Onderzoeklocaties:
Vascucheck maakt gebruik van landelijke onderzoeksfaciliteiten zoals gezondheidscentra, fysiotherapie praktijken en bedrijfsgeneeskundige diensten.

Samenwerkingsverbanden:
Meras Fysiotherapie, Gezondheidscentrum Oost-Gelre, Paramedisch Centrum Beusichem, Synovia Health & Performance, All-Sports, Fysiotherapie Soestdijk, Topfysiotherapie® Schijndel, Fysiotherapie de Balans e.a.

Contactgegevens:

Vascucheck bv
Tommaso Albinonistraat 98
1083 HM Amsterdam

Tel: 06 - 55151686
info@vascucheck.nl

Onderzoek Bedrijfsleven Medici Particulieren

Wat is de waarde van VascuCheck voor u ?

Middels zeer geavanceerde, wetenschappelijk gevalideerde apparatuur meet VascuCheck hoe het gesteld is met de kwaliteit van de grote slagaders in uw vaatstelsel. Aderverkalking, vaatwanddikte, vervuiling en nog veel meer oorzaken kunnen er toe leiden dat u grote gezondheidsproblemen kunt ondervinden.

Sluipmoordenaars als aderverkalking zijn alom bekend maar niet veel mensen weten of zij er last van hebben.  Vage klachten als vermoeidheid, lusteloosheid e.d. kunnen hierop duiden en desastreuze gevolgen hebben.

Het VascuCheck onderzoek is non invasief, dat wil zeggen ; zonder te snijden of te prikken in het lichaam.Het meet o.a. afzonderlijk de bloeddruk op de 4 ledematen, wat zeer nauwkeurig de bloeddrukwaarden over het gehele lichaam weergeeft . Onze meetmethode heeft
zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid middels uitgebreid internationaal en nationaal wetenschappelijk onderzoek bewezen.

Zie daarvoor de diverse wetenschappelijk studies die op deze site zijn te vinden. VascuCheck meet de CAVI (Cardio Ankle Vascular Index), welke de vaatstijfheid van de grote slagaders weergeeft.

De ABI (Ankle Brachial Index) meet of er vernauwingen aanwezig zijn in de grote beenvaten. De stijfheid van de aorta is zoals wetenschappelijk onderzocht naar alle waarschijnlijkheid een onafhankelijke voorspeller voor cardiovasculaire problemen.

Met de CAVI meting kan de biologische vaatleeftijd worden berekend en vergeleken worden met de kalenderleeftijd.

Daarnaast kan d.m.v. meting van de enkel/arm index (ABI)  informatie worden verkregen die aderverkalking en
de aanwezigheid van perifere vaatvernauwingen en afsluitingen kan voorspellen (volgens de richtlijnen van de
American Heart Association).

Nieuwe vaten kunnen we u niet geven, maar er aan werken om uw vaatleeftijd te optimaliseren kunnen we samen
met u proberen te bewerkstelligen.
Anton Anoniem-2.pdf