Onderzoeklocaties:
Vascucheck maakt gebruik van landelijke onderzoeksfaciliteiten zoals gezondheidscentra, fysiotherapie praktijken en bedrijfsgeneeskundige diensten.

Samenwerkingsverbanden:
Meras Fysiotherapie, Gezondheidscentrum Oost-Gelre, Paramedisch Centrum Beusichem, Synovia Health & Performance, All-Sports, Fysiotherapie Soestdijk, Topfysiotherapie® Schijndel, Fysiotherapie de Balans e.a.

Contactgegevens:

Vascucheck bv
Tommaso Albinonistraat 98
1083 HM Amsterdam

Tel: 06 - 55151686
info@vascucheck.nl

Onderzoek Bedrijfsleven Medici Particulieren Home
telegraaf vrouw 11-07-2014.pdf Telegraaf-i - 11 juli 2014 - Hoe oud zijn MIJN VATEN_.pdf

Het Onderzoek

Het totale onderzoek duurt  ongeveer 25-40 minuten. In die tijd meet VascuCheck de biologische leeftijd van uw vaatstelsel. Deze wordt vergeleken met uw kalenderleeftijd. Dit gebeurt altijd met een arts die de uitslag na de meting direct uitgebreid met u bespreekt.

Binnen 10 werkdagen krijgt u een uitgebreid rapport met uitleg en uw testresultaten per post opgestuurd, zodat u alles nog een rustig kunt nalezen (zie voorbeeld rapportage rechtsonder).

Gebruikmakend van zeer geavanceerde, wetenschappelijk gevalideerde apparatuur meet VascuCheck de vaatstijfheid (CAVI) en de doorstroming van de grote aderen (ABI). CAVI , de Cardio Ankle Vascular Index is een meetmethode waar de stijfheid van de vaten wordt bepaald en deze gerelateerd wordt aan uw kalenderleeftijd. ABI, de Ankle Brachial Index, meet of er vernauwingen kunnen zijn in de grote lichaamsslagaderen.

Op veel plaatsen in Nederland voeren wij dit onderzoek uit. Het is ook mogelijk het onderzoek ook op locatie uit te voeren, wat wij bij bedrijven doen. In het geval de onderzoeken op locatie worden uitgevoerd stuurt VascuCheck altijd een arts/specialist mee om de uitslagen direct te kunnen bespreken. Op deze manier hoeven de werknemers niet de deur uit en scheelt dit dus enorm in de kostenpost.

Onze internationaal, wetenschappelijk gevalideerde apparatuur meet niet gelijktijdig en onafhankelijk de bloeddruk op de 4 ledematen, eerst meet het de bloeddruk op de rechter arm en enkel en meet daarna de linker arm en enkel. Dit waarborgt ook een meer accurate meting.

VascuCheck bepaalt of er een vergrote kans bestaat of u tot de risico groep (hart- en vaatziekten) behoort.
Dit doen wij op een niet- invasieve manier (zonder te prikken of te snijden in het lichaam).

Onze meetmethode heeft zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid middels uitgebreid internationaal en
nationaal wetenschappelijk onderzoek bewezen. Zie daarvoor de diverse universitaire studies die op deze
site zijn te vinden.

Ook is het mogelijk om een glucose en cholesterol meting te laten uitvoeren, naast het vaatonderzoek
geven de resultaten van beide onderzoeken een goed beeld van de conditie van uw medewerkers.
Anton Anoniem-2.pdf