Onderzoeklocaties:
Vascucheck maakt gebruik van landelijke onderzoeksfaciliteiten zoals gezondheidscentra, fysiotherapie praktijken en bedrijfsgeneeskundige diensten.

Samenwerkingsverbanden:
Meras Fysiotherapie, Gezondheidscentrum Oost-Gelre, Paramedisch Centrum Beusichem, Synovia Health & Performance, All-Sports, Fysiotherapie Soestdijk, Topfysiotherapie® Schijndel, Fysiotherapie de Balans e.a.

Contactgegevens:

Vascucheck bv
Tommaso Albinonistraat 98
1083 HM Amsterdam

Tel: 06 - 55151686
info@vascucheck.nl

Onderzoek Bedrijfsleven Medici Particulieren Home
telegraaf vrouw 11-07-2014.pdf Telegraaf-i - 11 juli 2014 - Hoe oud zijn MIJN VATEN_.pdf

Gezondheidscentrum Oost-Gelre test Vaten en Vitaliteit


Onder het motto ``Samenwerken aan een  Gezond & Vitaal Oost Gelre`` kunt u uw Vaatleeftijd en Vitaliteit laten testen bij het  Gezondheidscentrum Oost Gelre


Hoe staat het met uw Gezondheid & Vitaliteit?

Gezondheid & Vitaliteit wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Gezondheidscentrum Oost Gelre wil graag een bijdrage leveren aan een Gezond en Vitaal Oost Gelre. Om bewust met onze Gezondheid en Vitaliteit aan het werk te gaan is het van belang

te meten (meten = weten) hoe het gesteld is met onze Gezondheid & Vitaliteit.  Sinds de opening van het  Gezondheidscentrum Oost Gelre, in november 2012, werkt Gezondheidscentrum Oost Gelre met het landelijk concept "Nederland Bewust Vitaal" en heeft daarmee de modernste test en meet apparatuur in huis gehaald om u uitgebreid te kunnen testen en meten op het gebied van Gezondheid en Vitaliteit. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld uw cholesterol,diabetes, kracht, conditie, longcapaciteit en gewicht. Aan de hand van deze test- en meetgegevens is het natuurlijk ook mogelijk u te  laten adviseren en begeleiden door één van onze professionals. De testen zijn voor iedereen beschikbaar en hiervoor is geen verwijzing nodig van huisarts of specialist.


Wat is uw vaatleeftijd?

Gezondheidscentrum Oost Gelre is tevens een samenwerking aangegaan met Instituut voor Vaatonderzoek Vascucheck. Onder leiding van  voormalig Hartchirurg Robert Lubeck en huisarts Herman de Nooyer worden deze vaattesten uitgevoerd in het Gezondheidscentrum Oost Gelre.  Met deze unieke apparatuur kan, zonder het lichaam binnen te dringen, de veerkracht van het vaatstelsel en daarmee de kwaliteit en de ‘leeftijd’ van uw vaten worden bepaald. Zo kunnen onder andere vaatvernauwingen aan het licht komen.

Elke laatste vrijdag van de maand is de Vascucheck exclusief in het Gezondheidscentrum aanwezig. De Vascucheck is voor iedereen beschikbaar en hiervoor is geen verwijzing nodig van huisarts of specialist.